Rina's Haarsalon

baner baner baner

Wie zijn wij

LÓREAL hoofdkantoor

Rina's haarsalon, is vernoemd naar de eigenares van de kapsalon waar zij alweer ruim twee jaar de zaak runt.

Vaste klanten weten het allang. Rina's haarsalon is het adres voor mensen die kiezen voor de combinatie van vakkkundigheid, stijl en maximale persoonlijke aandacht. Eigenares Rina Buijs en Sabrina zijn er volledig op ingesteld om u maximaal tevreden te stellen.

Bij Rina's Haarsalon bent u klant én gast. Er wordt met afspraak gewerkt, zodat u nooit lang hoeft te wachten en u er verzekerd van kunt zijn dat alle aandacht er alleen voor u is. Indien mogelijk kunnen wij ook zonder afspraak helpen.

tot ziens

 

1.Heren

icons

Vanzelfsprekend zijn ook de heren van harte welkom in Rina's haarsalon. Heren kunnen dus ook bij ons terecht in de kapsalon om geknipt te worden. Bent u druk en heeft u weinig tijd om even te wachten? Maak dan eerst een afspraak.

2. Dames

icons

Rina's haarsalon is een gezellige kapsalon voor dames. Wij nemen de tijd om tot een mooi resultaat te komen dat voldoet aan uw verwachtingen.Wij geven wij u graag een advies op maat en zorgen voor een kapsel dat bij u past.

3. kinderen

icons

Kinderen knippen is een vak apart . Het kapsel moet niet alleen leuk worden. De kapsters moeten natuurlijk ook nog eens enthousiast met de kinderen weten om te gaan. Want kinderen kunnen nu eenmaal niet erg lang stil zitten.